miércoles, 7 de enero de 2009

CAMBRILS OBERT

Sé que a hores d’ara tots els implicats en la promoció comercial de Cambrils ho tenim clar: ho hem de fer plegats, des de la iniciativa privada amb el recolzament total i entusiasta de l’Ajuntament, i viceversa.

Les parts de què parlàvem, administració i empresaris, hem aprofitat aquests darrers tres anys per conèixer-nos millor, ens reunim molt sovint, sabem el que toca fer a cadascú, hem après a pactar i, al mateix temps, tenim projectes comuns de futur que beneficien a tota la ciutadania cambrilenca en general.

Sabem, a la fi, que darrerament hem guanyat molt terreny i tenim la base per seguir en la mateixa línia. És per això que comptem amb una eina interinstitucional tan pràctica com eficient, com pot ser el Pla de Dinamització Comercial de Cambrils (dels primers de tota Catalunya i ara esmentat com a model a imitar), en la qual seguim esmerçant decididament els nostres esforços.

Proximitat, respecte, diàleg, consens i empenta, són els pilars des dels quals des de l’Àrea de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Cambrils hem volgut col.laborar a enfortir un sector econòmic amb un diferencial i un valor afegit molt especial per a la nostra població, que a la vegada estem decidits a projectar dins del territori més ampli que habitem que és el Camp de Tarragona.

(2007)

No hay comentarios: