domingo, 18 de enero de 2009

FIRA DEL CAVALL DE CAMBRILS 2007

Visita al SICAB de Sevilla per promocionar la Fira del Cavall de Cambrils

Aquest darrer cap de setmana una delegació formada per més de 30 cambrilencs vàrem visitar el Salón Internacional del Caballo (SICAB) de Sevilla amb l’objectiu de presentar la VIII Fira del Cavall de la nostra ciutat a celebrar durant el segon cap de setmana de juny de l’any entrant.

Abans de marxar a Sevilla, però, vaig voler fer la prova de preguntar a un amic d’un poble veí de la comarca, que em digués, segons ell, quines eren les efemèrides més importants desenvolupades anualment a Cambrils: la Fira del Cavall va ser escollida entre les tres dates destacades.

Aquesta projecció aconseguida per la Fira del Cavall, que va des del nivell local, al nivell català i espanyol, ha estat gràcies, sens dubte, a unes persones que van ser les primeres en apostar per aquest tipus de concurs en un indret de la Costa Daurada amb un potencial tan elevat com pot ser el nostre: ells són l’Associació d’Aficionats al Cavall de Pura Raça Espanyola de Cambrils; en Lluís, la Glòria, en Josep Maria i els seus acompanyants fidels d’aventura.

Evidentment, el Consistori ha sabut reconèixer i situar la Fira del Cavall en el lloc que any darrera d’any s’ha anat guanyat per si mateixa amb molt esforç i imaginació. La prova del que dic és que a cada edició s’han superat els números, la quantitat, però sobretot també, la qualitat, que és la nostra principal bandera municipal.

A dia d’avui tenim un model de Fira consolidat i competitiu. Els aficionats al cavall (que cada vegada som més!), l’Ajuntament, i tots els habitants de la nostra ciutat celebrem aquest èxit i ens satisfà enormement que contribueixi a donar a conèixer i a promocionar amb més força Cambrils.

(Octubre de 2006)

No hay comentarios: