jueves, 15 de enero de 2009

INTERCANVI CAMBRILS – SANTA COLOMA DE GRAMANET

Torneig de Futbol Sala organitzat pel FC Sagarra a Cambrils

Ja comença a ser una tradició a Cambrils que una munió de gent procedent de Santa Coloma de Gramenet ens visitin durant algun dels caps de setmana de març.

I aquest fet, evidentment, no és cap coincidència. Fa uns anys, els responsables del Club de Futbol Sala Sagarra es varen posar en contacte amb l’Ajuntament de Cambrils per poder organitzar un torneig de futbol sala en el qual havien de participar els equips de la nostra localitat i les seves seccions respectives.

No cal dir que vàrem prendre aquesta proposta amb el millor entusiasme possible comprometent les majors facilitats per desenvolupar l’activitat al Palau d’Esports del nostre municipi, trobar allotjament, buscar propostes d’oci pels visitants... Tot plegat semblava, i avui dia ho podem confirmar, l’excusa perfecta, no només per gaudir d’un esport tan popular i estimat, sinó també i sobretot, per engrandir els llaços d’amistat entre dues ciutats destacades de la geografia catalana.

Així doncs, poc a poc, Santa Coloma i Cambrils hem anat fent créixer una gran relació de proximitat i empatia que s’ha vist traduïda en l’intercanvi institucional, el reconeixement als clubs de les dues ciutats, la coneixença entre els infants d’ambdues poblacions, etc. En definitiva, els de Cambrils ja coneixem alguna cosa més de Santa Coloma, de la mateixa manera que els de Santa Coloma han après a estimar Cambrils i segurament aprofitaran una altra ocasió per apropar-se a visitar-nos a nivell particular amb les seves famílies.

Us felicito, doncs, sobretot a vosaltres, membres del Club de Futbol Sala de Santa Coloma, conjuntament amb el suport que us ha manifestat el vostre consistori, que sou els que heu fet possible aquesta fita. Per molts anys sigui!!!

No hay comentarios: