sábado, 18 de abril de 2009

XARXES DE SUPORT A PASQUAL MARAGALL

Actualitat de la Xarxa Maragall: Notes de la campanya electoral del 2003

“Avui, simplement parlar amb sentit comú és revolucionari; Pasqual Maragall en aquest sentit és revolucionari”; Oliver Klein-Bosquet, impulsor dels grups del Sector Solidari de la Xarxa i Regidor de l’Ajuntament de Cambrils.


“Recolzo la candidatura d’en Pasqual Maragall per arribar a la Presidència de la Generalitat de Catalunya perquè reconec en la seva persona a un polític d’una gran alçada”.

No n’hi hauria prou en afirmar que en Pasqual és un polític dels que hi havia abans, dels del segle dinou o dels d’abans de la Guerra Civil, moments històrics en els què realment es debatien idees i conceptes, entre altres coses perquè ell té la virtut primordial de renovar el seu discurs constantment i ser modern en la gestió, al mateix temps.

Des de Cambrils, les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona, així com des dels Grups de Suport de la Xarxa en temes de cooperació al desenvolupament, pau, drets humans i relacions internacionals, hem demanat sense pausa que el nostre candidat adoptés compromisos electorals concrets. I ha estat, sens dubte, el mateix tarannà revolucionari d’en Pasqual Maragall qui ha facilitat en els últims anys que el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i Ciutadans pel Canvi (CpC) avancessin en la direcció que considerem encertada i que ens satisfà.

Les dues bandes hem arribat a una mena de pacte: en Pasqual Maragall ens escolta i nosaltres li fem arribar les nostres propostes des del territori i des dels diferents àmbits que ens impliquen. Plegats coincidim en què cal la construcció d’un nou model de societat, país i individu. El pacte de què parlem és fundat en la sinceritat, la gentilesa i l’empatia.

(30 de Maig de 2003)

1 comentario:

Anastàsia dijo...

M´agrada en Maragall.

Va ser un alcalde estimat per la gent , que va transformar la meva ciutat natal , Barcelona .Com a president no puc dir tant, però m´agrada ell com a persona , crec que és un home lliure , que fuig dels convencionalismes i passa del que diràn . Ell va a la seva fa el que lo sembla correcte i prou ! Em cau bé . Espero que la malaltia no sigui molt dura amb ell.
Salut!