jueves, 11 de junio de 2009

CENTRES CÍVICS DE CAMBRILS

Equipaments gestionats per la Regidoria de Participació Ciutadana

Els equipaments municipals denominats Centres Cívics es conceben com a espais per a la dinamització associativa del barri on s'ubiquen i espai de referència per a la cohesió de les entitats ciutadanes i col•lectius ciutadans.

Alhora també es conceben com a equipaments amb serveis municipals que en definitiva apropen l'administració a la ciutadania, amb la finalitat d'aconseguir la descentralització administrativa per a determinats serveis municipals a cada barri.

Els centres cívics són equipaments socioculturals pròxims als ciutadans i ciutadanes, de titularitat municipal i adscrits a la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Cambrils.

Els tres Centres Cívics de què gaudeix el nostre municipi, Cambrils, concretament els de Les Basses, Vilafortuny i Nou Cambrils, com dèiem, estan destinats a l'ús públic, amb la finalitat d'aconseguir la descentralització administrativa de determinats serveis municipals als barris i de prestar serveis a les persones i a les entitats per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

(Juny 2007)

No hay comentarios: