domingo, 9 de agosto de 2009

OBSERVATORI EUROMED DE LA INTERCULTURALITAT I ELS DRETS HUMANS

Més informació a la pàgina web del GIEM: http://www.humanrights-observatory.net

L'Observatori funciona a l'entorn del Grup de Recerca GIEM (motor del mateix), el qual es dota de la següent estructura:

President. Director del GIEM i eix principal de l'Observatori, amb funcions representatives del mateix. Al seu voltant hi ha quatre focus de treball.
Secretaria General, integrada per membres del grup de recerca GIEM de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Els associats de l'Observatori són considerats nodes o satèl•lits, i col•laboraran i coordinaran per tal de dinamitzar el funcionament de l' Observatori, sense tenir una obligació concreta. Aquests són, inicialment, els següents: Institut Europeu de la Mediterrània (Barcelona, Espanya), Università degli Studi di Urbino Carlo Bo (Itàlia - prof. Giuseppe Giliberti), University of Cairo (Egipte - prof. Mahmoud El Sayed), Université Abdelmalek-Es Saadi, Tétouan (Marroc - prof. Mhammad Benaboud), Universidad de Salamanca (Espanya - prof. Mercedes Samaniego Boneu), Università di Bologna (Itàlia - prof. Gustavo Gozzi), University of Malta (Malta - prof. Ian Refalo), Université Lumière Lyon 2 (França - prof. Mohammed Chérif Ferjani), Organisation Mondiale contre la Torture (Suïssa - Eric Sottas), Observatori sobre l'Acompliment de la Declaració Universal dels Drets Humans en els Drets Econòmics, Socials i Culturals (Espanya - Oliver Klein-Bosquet), Terre des Hommes (Itàlia - Raffaele Salinari), Immaginare l'Europa (Itàlia - Giorgio Baratta).

El Comitè científic, és presidit pel President de l'Observatori i està format per representants del GIEM, i per tots els socis de l'Observatori. La seva funció principal és preparar les accions de l'observatori, i efectuar els balanços econòmics.

(Tarragona, 2002)

No hay comentarios: