miércoles, 30 de diciembre de 2009

JORNADA ROJA DEL 18 DE JULIOL DEL 2009

El PSC explica el nou model de finançament i les darreres obres impulsades pel Govern de la Generalitat

Durant el matí del passat dissabte 18 de juliol, la seu local del PSC –ubicada al passeig d'Albert– va obrir les seves portes i va sortir al carrer per tal de participar en una jornada informativa impulsada arreu de Catalunya pel PSC per tal de donar a conèixer les darreres obres impulsades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, així com per informar sobre els principals continguts del nou sistema de finançament acordat la passada setmana.

A la seu socialista cambrilenca hi van ser presents els regidors socialistes de l'equip de govern Oliver Klein i Anna Peláez, que van repartir material informatiu a la gent que passava pel carrer, així com diferents obsequis. Tal i com va explicar Oliver Klein a Revista Cambrils Diari Digital, "avui fem una jornada de portes obertes per donar-nos a conèixer i per explicar el nou model de finançament tan bo per Catalunya. Mai com fins ara, Catalunya havia disposat d'un finançament tan positiu". Oliver Klein també va recordar alguns dels darrers projectes més importants de l'obra del Govern de la Generalitat com "la nova terminal de l'aeroport del Prat, el canal Segarra-Garrigues, el túnel de Bracons o el tercer carril de l'AP-7 el Vendrell-Tarragona", entre d'altres infraestructures impulsades per la Generalitat.

Al Camp de Tarragona, una vintena d'agrupacions socialistes van participar en aquesta jornada informativa, durant la qual es van distribuir uns 25.000 fulls informatius. Pel que fa a la resta de municipis del Baix Camp que hi van participar, a banda de Cambrils, aquests van ser Reus, Almoster, Riudoms i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

No hay comentarios: