sábado, 25 de abril de 2009

DEDICAT

Poema d'Oliver Klein extret del llibre "Viu la poesia" de Neus Bosquet

Hi ha uns homes que són tan conscients
de fer el ridícul,
que decideixen acceptar de bon gust el seu rol
per ser encara més exageradament ridículs.

La fredor del seu cor els porta a mostrar-se
intolerants
donat l’orgull amb què representen
la seva ridiculesa.

(Cambrils, Juny 2003)

viernes, 24 de abril de 2009

EL BOIG

Poema d'Oliver Klein dins del recull "Viu la poesia" de Neus Bosquet

Jo estic boig,
sofreixo aquesta bogeria
que em fa sentir cada vegada
més lliure,
més feliç
i etern,
com aquella emprempta abandonada
el dia que va començar tot.

(Cambrils, Juny de 2003)

miércoles, 22 de abril de 2009

FIRA MARÍTIMA DE LA COSTA DAURDA

Segona Edició de la Fira Marítima a Salou entre el 28 i el 31 de Maig

Cada mes de maig dels propers anys volem que sigui una costum compartida entre els municipis de Cambrils i Salou la reedició de la Fira Marítima de la Costa Daurada.

És per aquest motiu que els Ajuntaments respectius d’aquestes dues ciutats veïnes han estat treballant conjuntament des de fa ja força temps per oferir al territori una mostra del bo i millor de la nostra economia dedicada al mar.

Abans d’arribar a aquesta celebrada entesa, tant Cambrils o Salou, organitzaven esdeveniments firals i festius de temàtica nàutica i marinera en dates molt properes les unes de les altres. Amb l’objectiu de servir millor els interessos generals i seguint criteris d’eficiència, finalment vam decidir aglutinar esforços i batejar amb cava el que ara hom coneix amb el nom de la Fira Marítima de la Costa Daurada.

Amb tot això, s’ha d’agrair la receptivitat i participació de les empreses especialitzades, tant les grans, les petites, com les de complements, així com la complicitat de les Estacions i els Clubs Nàutics de la zona.

Igualment els organismes supramunicipals, com són la Diputació de Tarragona i la mateixa Generalitat de Catalunya, han volgut apostar fort per donar a conèixer un món que tenim a la vora, ens alimenta i ens ajuda a viure, en l’ampli sentit de la paraula, com no pot ser d'una altra manera.

Entre tots hem fet possible, i seguirem fent possible, aprofitar i gaudir aquest valor afegit tan especial que representa VIURE DE CARA AL MAR!

Us convidem, doncs, com a mínim, a tastar-ho. Estem segur de què us enganxarà i repetireu per sempre més.

(Abril 2009)