viernes, 15 de mayo de 2009

EMPRENEDORA EN TEMPS DE CRISIS

Notícia apareguda al CAMP TGN Magazine

Resulta sempre una satisfacció poder veure com alguns projectes endegats amb molta il.lusió com pot ser el "Cambrils Emprèn", de la Regidoria de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Cambrils, funcionen i reben el reconeixement dels usuaris i de l'ampli públic en general. Més satisfactori és tot plegat quan estem parlant en aquest cas concret d'una emprenedora que és amiga i filla d'amic, en Pedro, del Portal.

Fa tres mesos que la Zoraida Rodríguez ha obert les portes del seu negoci de disseny gràfic. Malgrat la crisi, aquesta jove emprenedora ha fet realitat el somni de dirigir la seva pròpia empresa, una idea que va néixer pocs anys després d’acabar la carrera. Zoraida explica que a l’hora de muntar el seu negoci, l’assessorament i l’orientació rebuts des del seu ajuntament ha estat de gran ajuda.

Aquesta jove, de només vint-i-sis anys, és una de les heroïnes anònimes que decideixen fer front a les pors i als reptes d’aquests dies per lluitar pel seu futur. Iniciatives així poden esdevenir el secret per trencar la inèrcia d’aquesta crisi.

(Maig 2009)