viernes, 1 de enero de 2010

QUI ES QUI AL PSC - www.psc.cat

Oliver Klein i Bosquet, Regidor de Promoció de la ciutat i relacions cíviques

Biografia personal

Nascut a Miravet, Tarragona, el 1976. Casat amb Nabila i amb dos fills, Nizar i Ginane.

Curriculum professional

En 1998 obtiene la Licenciatura de Ciencias Politicas por la Universidad Autonoma de Barcelona(UAB)despues de una estancia en Heidelberg. Diplomado en Estudios Cubanos (1998); Diplomado en Cultura de Paz (1999); Especialista Universitario en Relaciones Internacionales (2000); Especialista Universitario en Derecho Comunitario Europeo (2001). Actualmente compagina la docencia en la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona y la preparacion de su Tesis Doctoral, con su condicion de cargo electo como Concejal de Promocion Economica, Participacion Ciudadana y Cooperacion del Ayuntamiento de Cambrils, a parte de coordinar la aplicacion de la Ley de Barrios en el Barrio Antiguo del mismo municipio. Anteriormente habia trabajado e impartido clases en el Institut Internacional de Governabilitat (IIGOV), IdeaBorn Consulting, Observatorio de Drets Humans de Barcelona, Universitat de Lleida, Universidad Ortodoxa de Iasi y Universidad Centroamericana de Managua.

Actualitat

Professor de Ciència Política a la URV de Tarragona des de l’any 2003, especialitzat en gestió global de la immigració i cooperació internacional al desenvolupament. Tinent d’Alcalde de Promoció de Ciutat, Participacio i Cooperació de l’Ajuntament de Cambrils des del 2003. Vicepresident de la Comissió Internacional de la Federació de Municipis de Catalunya des del 2007. Membre de l’Executiva Local del PSC de Cambrils des de l’any 2002, Secretari de Cooperació i de Relacions Ciutadanes. Conseller Nacional del PSC des del 2008. Membre del Comitè Coordinador de Solidaritat i Cooperació del PSC a nivell nacional, i membre dels ambits tematics de Participacio Ciutadana i Cooperacio que han participat en l’elaboracio del Programa Marc del mateix partit.

jueves, 31 de diciembre de 2009

SECTORIAL DE COOPERACIO DEL PSC

Presentacio de la Comissió Sectorial de Pau, Solidaritat i Cooperació al Camp de Tarragona (Cambrils, 15-5-09)

Divendres 15 de maig de 2009 una delegació del Comitè Sectorial de Pau, Solidaritat i Cooperació van anar a Cambrils per a presentar el Pla de treball que va aprovar el Plenari.

Relació dels membres del Comitè Sectorial i Comitè Polític de Pau, Solidaritat i Cooperació:

1. Comitè Sectorial

Nicolás Cortés - delegat sectorial
Núria Parlon - secretaria de Solidaritat i Cooperació (relacions institucionals i programes)
Martín Miralles - coordinador sectorial
Miguel Ángel Rivero - organització
Francesc Osán - relacions ciutadanes
Pilar Bespín - comunicació i web
Jordina Freixanet - joves i cooperació
Oliver Klein - cooperació internacional al desenvolupament
Anna Gual - debat i reflexió
Maria Josep Crespo - cooperació internacional al desenvolupament
Raquel Gracia - cooperació internacional al desenvolupament
Francesc Casado - formació
Jordi García - municipalisme
Javier Luna - cooperació política i codesenvolupament
Amor del Alamo - cooperació i gènere
Francisco Alarcón - cooperació i economia social
Roger Casero - construcció de Pau
Marina Bru - sensibilització en Drets Humans
Neus Bonet - suport organització

2. Comitè Polític

Jordi Pedret - (Congrés de Diputats)
Antoni Comín - (Parlament de Catalunya)
Jordi Labòria - (Diputació de Barcelona)
Clemente Murillo - (Àrea Metropolitana de Barcelona/Mancomunitats de Municipis)
Teo Romero - (Fons Català de Cooperació)
Anna Terrón - (Política Europea)
Daniel Cando - (Ajuntament de Barcelona)
Joan Ignasi Elena-(Coordinadora Catalana d’Ajuntament Solidaris amb el Poble Saharaui)

miércoles, 30 de diciembre de 2009

JORNADA ROJA DEL 18 DE JULIOL DEL 2009

El PSC explica el nou model de finançament i les darreres obres impulsades pel Govern de la Generalitat

Durant el matí del passat dissabte 18 de juliol, la seu local del PSC –ubicada al passeig d'Albert– va obrir les seves portes i va sortir al carrer per tal de participar en una jornada informativa impulsada arreu de Catalunya pel PSC per tal de donar a conèixer les darreres obres impulsades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, així com per informar sobre els principals continguts del nou sistema de finançament acordat la passada setmana.

A la seu socialista cambrilenca hi van ser presents els regidors socialistes de l'equip de govern Oliver Klein i Anna Peláez, que van repartir material informatiu a la gent que passava pel carrer, així com diferents obsequis. Tal i com va explicar Oliver Klein a Revista Cambrils Diari Digital, "avui fem una jornada de portes obertes per donar-nos a conèixer i per explicar el nou model de finançament tan bo per Catalunya. Mai com fins ara, Catalunya havia disposat d'un finançament tan positiu". Oliver Klein també va recordar alguns dels darrers projectes més importants de l'obra del Govern de la Generalitat com "la nova terminal de l'aeroport del Prat, el canal Segarra-Garrigues, el túnel de Bracons o el tercer carril de l'AP-7 el Vendrell-Tarragona", entre d'altres infraestructures impulsades per la Generalitat.

Al Camp de Tarragona, una vintena d'agrupacions socialistes van participar en aquesta jornada informativa, durant la qual es van distribuir uns 25.000 fulls informatius. Pel que fa a la resta de municipis del Baix Camp que hi van participar, a banda de Cambrils, aquests van ser Reus, Almoster, Riudoms i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.