sábado, 15 de mayo de 2010

LÍNIES CREUADES, NOU LLIBRE DEL MEU AMIC ÀLVAR CALVET

Llibre resum de l'obra pictòrica d'Àlvar Calvet, gran mestre tarragoní

Dedicatòria: "A la Nabila i a l'Oliver, amb respecte i carinyo, i amb moltíssim agraïment pel seu suport constant a mi i al meu treball, gràcies!".

"Entre el blanc i el negre: aquí i allí", va ser una sèrie plantejada per a ser exposada a Baluarte de la Candelaria a Cadis, un espai fabulós davant del mar per la qual cosa no podia plantejar-me cap altre tema que no fos el de la immigració.

Aquí (Catalunya), entro en contacte amb una gran diversitat d'immigrants (alguns d'ells ja nacionalitzats) marroquins: uns eren persones amb una gran cultura, uns altres estudiants universitaris; altres eren dones tradicionals; algunes, dones modernes ja perfectament adaptades a la nostra cultura; tambe vaig entrar en contacte amb homes la tasca dels quals estava directament lligada al tema del món àrab i de la immigració (però des d'aquí); altres van ser persones amb por d'identificar-se, etc. Recordo perfectament tots els seus col.laboradors.

Petites reflexions paral.leles o creuades (pàgina 158): "La Nabila, persona amorosa i educada que parla un català perfecte i totalment integrada".

(Maig 2010)

1 comentario:

àlvar dijo...

Oliver, celebro que us hagi agradat, ha estat una sorpresa trobar aquest blog...gràcies