domingo, 13 de junio de 2010

VA DE FIRES

Què han de fer les Fires amb la crisi?

Fins ara aquest espai de la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) dins de la seva publicació 'Va de Fires' ha estat un espai bàsicament d'informació. Ha arribat el moment de què la gent de les fires també opini.

La situació econòmica és complicada des de fa temps i no podem amargar el cap sota l'ala. Què han de fer les fires amb la crisi? Això és el que hem preguntat a alguns socis de la FEFI.

Aquí teniu les opinions de gent molt de fires, gent que treballa cada dia en el tema firal i que el viu intensament. Són una bona mostra de la gent que fa possible, que malgrat la mateixa crisi, Catalunya continuï sent un país de fires.

Oliver Klein, Regidor de Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques de l'Ajuntament de Cambrils: "Les Fires han de continuar com sempre, representant el motor dinamitzador de la iniciativa pública i la iniciativa ciutadana i trobant-se en el punt de l'organització d'un espai comú en què coincideixin oferta i demanda. En aquests temps de crisi econòmica internacional cal entendre millor que mai que el context de la situació comercial ha anat evolucionant molt en els darrers anys: si en un principi el producte havia estat l'eix de cada fira i es podia vendre fàcilment, actualment, per mantenir aquesta condició, caldrà una major orientació a la venda tot fomentant l'aparició de nous formats i nous canals per fer arribar el producte al client. Així doncs, podríem dir que el client ha guanyat un pes específic que bans no es tenia prou en compte i pot arribar a esdevenir l'eix principal del negoci mateix. En aquest sentit, i per fer-ho possible, haurem d'apostar per tres factors dependents: el producte, la comunicació i el client".

(Juny 2010)

No hay comentarios: