sábado, 7 de agosto de 2010

CURS VISIONS D'AMÈRICA LLATINA

Per segon cop consecutiu, des de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Universitat de Girona hem tornat a organitzar, conjuntament amb les universitats de Lleida i Rovira i Virgili de Tarragona, la segona edició del Curs Visions d’Amèrica Llatina, que enguany s’ha centrat en "La veu i els drets de les minories".

El curs s’ha desenvolupat a la facultat de Dret, a partir de quatre sessions concentrades en els dies 19 i 26 de febrer, i s’ha comptat amb la presència d’Oliver Klein, professor de ciència política a la URV, d’Alta Hooker, rectora de la URACCAN, de Marco Aparicio, doctor en dret i professor de dret constitucional a la UdG i d’Irma A. Velasquez, periodista, doctora en Antropologia i màster en Antropologia social. Van parlar, respectivament, dels Drets Territorials dels Pobles indígenes, de l’educació i les universitats interculturals, de Drets Humans i pobles indígenes i la descolonització de l’Estat a l’Amèrica Llatina, i del conflicte polític, social i mediambiental a l’Amèrica Llatina.

La inscripció ha estat gratuïta, i l'activitat serà reconeguda amb 2 crèdits de lliure elecció a tots els estudiants de la UdG que hi ha assistit.

No hay comentarios: