jueves, 16 de diciembre de 2010

ARTICLE DE MAR SÁNCHEZ PADILLA A LA VILA DIGITAL DEL 29 DE DESEMBRE DE 2010

Oliver Klein no lliurara l’acta de regidor

Ahir dilluns a les 10 del matí, l’alcalde de Cambrils Robert Benaiges amb part dels consellers del grup del PSC va convocar una roda de premsa, per demanar l’acta de Regidor a Oliver Klein segons es va informar La Vila poc després, ja que no va ser convocat com a mitjà local de comunicació.

Per la seva banda, Oliver Klein va fer per la tarda una roda de premsa, acompanyat de bona part de l’agrupació socialista cambrilenca, a un conegut hotel de la població. Tractant de resumir els fets, comenta que “Robert Benaiges ha pres aquesta decisió unilateralment, comunicant-me la seva decisió tres quarts d’hora abans de la seva compareixença als mitjans, i la resta de la militància socialista s’ha assabentat d’aquest fet per la premsa”

Klein diu que “no entregarà l’acta de regidor”, i que “no que no té res d’immoral el fet de fer política” i que “s’ha barrejat el que és la dinàmica o els fets complexos que estàn passant dintre del partit, amb l’acció de govern municipal, i la conseqüència vers la meva persona, és aquesta, de què em demanen l’acta de regidor de l’ajuntament”

Parlant sempre dintre del marc de les reunions de l’agrupació del partit socialista cambrilenc, diu que “que s’ha marginat a militants de l’agrupació que volen portar temes de debat a la taula” i que “aquestes veus han estat acallades de mala manera” i que “aquests militants, que són nombrosos s’han constituit legalment en una nova corrent d’opinió, segons els estatuts del partit”; assenyala que “aquesta nova corrent d’opinió vol proposar noves solucions i perspectivas de cara al futur”. El nom d’aquesta corrent és “Nova Agenda Socialista”.

Assenyala la militant Rosa López, exregidora de l’ajuntament i militant socialista que “hem escollit a Oliver com el nostre representant” i al respecte de les corrents d’opinió diu que “és un fet normal”, i que “hi ha més corrents d’opinió tant dintre del partit socialista com a d’altres partits” .

Diu Klein que desde fa molt de temps “primer es fa i després s’informa, sent la dinàmica d’aquests últims anys, tant de l’executiva del partit com de l’equip de govern, i que “la militància s’assabenta per la premsa de les accions de govern i de les decissions de l’executiva del partit”.

Assenyala aixímateix Oliver fets com que “tenim aquí part de les joventuts socialistes amb molts ànims i empenta que, efectivament, s’han reunit fora del local del partit, ja que darrerament han canviat el pany de la porta”.

Comenta bona part dels assistents que recolzen a Oliver que “ara hi ha gent que s’està afiliant espontàniament i no de manera forçosa tal com s’ha dit”. Declaren a més a més que hi ha solicituds d’afiliació que estàn esperant sent tramitades des de fa temps.

2 comentarios:

beatriz arias portilla dijo...

OK OK OK

beatriz arias portilla dijo...

En mi lista de contactos apareces como OK, o sea desde que te conozco eres OK para mi. Luego el año pasado cuando empezamos a reunirnos te lo dije, OK es OK (bien) y cuando las camisetas te insistí en que se colocara el OK. Al conocer a Miguel le dije que utilizara el OK. Todos queremos nuestro segundo de gloria contigo y éste es el mío.