lunes, 6 de diciembre de 2010

PLE DE L'AJUNTAMENT DE CAMBRILS DEL DIA 30 DE NOVEMBRE DE 2010

Transcripció del Ple on s'incorpora el Decret d'Alcaldia que destitueix al Regidor Oliver Klein Bosquet

Oliver Klein assegura que des del seu nou seient al Ple, ja que no pensa entregar l’acta de regidor, contiuarà fent la seva política, com ha fet fins ara, i que pensa seguir pagant la seva quota com a militant al Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), ja que per molt que s'entesti el Sr. Alcalde a ell ningú l'ha expulsat de cap lloc . El fins ara Regidor de Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques també comenta que es deu als seus votants i al nou grup d’opinió organitzat dintre del PSC de Cambrils que aglutina a bona part dels militants del partit, sota el nom de 'Nova Agenda Socialista', insatisfets amb l’acció de l’executiva al llarg dels darrers anys.

L'Alcalde Robert Benaiges interromp fins a tres vegades a Klein dient que es centri en els punts del ple municipal i que no faci discursos polítics.

Tant la regidora de CiU Mercè Dalmau com el mateix Oliver Klein diuen a l’alcalde que “els draps bruts s'haurien de rentar dintre de casa”.

Per la seva banda, Dalmau va mostrar la seva profunda preocupació pel fet de què aquesta situació no afecti ni a la governabilitat municipal ni a la imatge de Cambrils als mitjans de comunicació, tot recordant a l’Alcalde que només faltaven sis mesos per a la fi del seu mandat, i es podien haver acabat millor les coses.

Finalment, l’Alcalde diu que comparteix la preocupació de Dalmau. La Regidora convergent i el regidor afectat, el Sr. Klein, li recorden llavors que ha estat ell qui anat a la premsa en primer lloc per esbombar-ho tot. L’alcalde diu que no entrarà en debat sobre aquest decret d’alcaldia i que és Klein, amb les seves decisions, qui ha provocat la seva expulsió.

No hay comentarios: