sábado, 5 de febrero de 2011

DECRET D'ALCALDIA DE CESSAMENT

Cessament del regidor Oliver Klein Bosquet com a 6è Tinent d'Alcalde, així com a President de la Comissió Informativa de Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques i altres competències

El Ple de l'Ajuntament de data 30 de novembre de 2010, va prendre coneixement del Decret de l'alcalde n. 564/2010 de data 30-11-10, relatiu al cessament del regidor Sr. Oliver Klein Bosquet com 6è tinent d'alcalde així com a president de la Comissió Informativa de Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques.

Així mateix el Ple de l'Ajuntament de data 30 de desembre de 2010, va prendre coneixement dels Decrets de l'Alcaldia de nomenament de la regidora Sra. Laura Forcadell Blasco com a 6è. tinent d'alcalde i d'aprovació del règim de dedicació parcial com regidor que no forma part de l'equip de Govern del Sr. Oliver Klein Bosquet amb efectes del dia 1-12-2010.

En el referit Ple es va acordar delegar la competència de la presidència de la Comissió de Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques a la Sra. Ana Lopez Vazquez.

Cambrils, 4 de gener de 2011. --- L'alcalde, Robert Benaiges Cervera.

No hay comentarios: