viernes, 1 de julio de 2011

ELECCIÓ DE LA NOVA JUNTA EXECUTIVA DEL NMC

Nota de Premsa sobre l'Assamblea Extraordinària del dia 30 de Juny de 2011

Avui dijous, dia 30 de juny, a la seva seu del Carrer Moragues i Barret 12 del Barri de La Perellada, el Nou Moviment Ciutadà per Cambrils ha celebrat una Assemblea extraordinària per escollir la seva nova Junta Executiva del NMC.

A diferència de molts altres partits l’elecció d'aquesta Junta Executiva s’ha fet amb llistes obertes on 30 militants del partit s’han presentat com a candidats, dels quals la resta de la militància n'ha hagut de triar 15 membres que conformaran l'organ col.legiat. Una vegada escollits els 15 membres es triarà un president, un secretari, un vicesecretari i un tresorer.

Com a mostra de la radicalitat democràtica del Nou Moviment Ciutadà, l’assemblea va decidir que els tres actuals regidors del partit (Oliver Klein, Cinta Ballesté i Santi Gàmez) no podrien aspirar a formar part d’aquesta executiva, i així limitar l’acumulació de càrrecs.

Finalment, amb una participació del 75% de la militància els escollits han estat els següents:

Carlos Cebrián; Neus Bosquet Pujol; Adam Charrabi; Joan Pau Casquero; José Luis Fernández Fernández; Ana Isabel Muñoz; Julio Scocozza; Julián Aránega García;
Inma Sierra; Joan Vila; Xavier Vilás; Nuria Iriarte; Ricard Margalef; José Emilio Sánchez Gómez; Susi Cervero; i, Cristóbal Granero.

No hay comentarios: