lunes, 28 de febrero de 2011

NOU MOVIMENT CIUTADÀ (NMC) PER CAMBRILS

"Transparència, Humilitat, Integritat. Si sents el mateix que jo al llegir aquestes paraules, és simplement perquè som branques del mateix arbre" (Nou Moviment Ciutadà per Cambrils).

domingo, 27 de febrero de 2011

PRESENTACIÓ DEL NOU MOVIMENT CIUTADÀ PER CAMBRILS (NMC).

Nou Moviment Ciutadà per Cambrils, http://noumovimentciutada.blogspot.com

Som un partit polític que neix amb força, il.lusió i solucions reals pel nostre estimat Cambrils. Tot i que fa molt poc temps que hem començat a donar-nos a conèixer oficialment estem força ben organitzats i ens trobem treballant en un programa electoral que neix de les propostes dels mateixos ciutadans. Aquestes propostes, com flors de safrà, son collides d’una en una i tractades cadascuna d’elles amb la màxima cura possible.

El poble de Cambrils per fi parla de forma sincera, i nosaltres li donem veu essent els següents els nostres principals eixos programàtics:

1) El progrés econòmic: enfocat no només a aconseguir reduir l’actual endeutament municipal, sinó també molt focalitzat a afavorir la iniciativa privada, sobretot l’activitat de les petites i mitjanes empreses, i la força dels treballadors autònoms, de la mateixa manera que proposem potenciar les polítiques d’atracció de noves empreses al nostre municipi. La població en atur, vol trobar feina a Cambrils, no desplaçar-se a Tarragona, Reus o Barcelona, i demana que l’economia local vagi més enllà del fet estacional i visqui una diversificació de la seva mateixa oferta;

2) La regeneració democràtica: volem predicar amb l’exemple i defensem la limitació dels mandats públics a vuit anys en un mateix càrrec, tot racionalitzant els sous dels servidors municipals. Cal afavorir el repartiment de responsabilitats i animar a la participació política a tota la societat, amb especial interès els joves i desencantats del sistema dominat pel dogmatisme dels partits tradicionals;

3) La cohesió social: perquè, en definitiva, representa la conseqüència dels altres dos eixos, havent també d’afavorir la implicació en les decisions públiques de tot l’associacionisme cambrilenc, tant de la gent de tota la vida del poble, com de la població recentment arribada. La nostra ciutat és polièdrica i per cada barri o gremi es necessita una solució diferent amb el millor grau possible de coneixement dels mateixos.

D’altra banda, el nostre cap de llista a les properes Eleccions Municipals del 22 de Maig, Oliver Klein Bosquet, ha participat activament a la política municipal d’aquests darrers anys mostrant-se una persona propera i sensible als interessos i preocupacions de tot ciutadà. Té darrera un equip amb empenta, qualificat, organitzat com una empresa competitiva, amb la màxima eficiència, que aprofita tots els recursos al seu abast, incidint en les noves tecnologies, essent la seva feina en xarxa, acurada, sistematitzada, amb costos petits, i aconseguint, de moment, i de ben segur en el futur, resultats excel.lents. Tot plegat és el que necessita Cambrils, és el que desitja el seu poble. Solucions pràctiques, meditades i planificades. Perquè som gent de tota procedència: treballadors depenents, estudiants, mestresses de casa, empresaris, funcionaris... un cos sencer que sap el que és rendir en el seu dia a dia per assolir els seus objectius. Som gent que sabem el que volem i no ens quedem a casa esperant que decideixin per nosaltres, busquem el benestar de la nostra societat i provoquem les situacions propícies per afavorir la seva consecució. Recolzant l’Oliver i el Nou Moviment Ciutadà fem un gran pas endavant en l’ambició de procurar un Cambrils de qualitat suprema i gens conformista.

Resulta per tots aquests motius, per un Cambrils preparat de cara als reptes del futur, dinàmic, resolutiu i lliure de pensament, que els hi oferim una eina útil, també per canviar tot allò que ja no funciona i és caduc. Ens ho mereixem i cal sumar-hi esforços. Demanem doncs la teva confiança.

(Cambrils, 27 de Febrer de 2011)