viernes, 20 de mayo de 2011

VOTA NMC, VOTA OLIVER KLEIN

Benvolguts i benvolgudes,

Avui, darrer dia de campanya us vull adreçar de forma anticipada el meu agraïment. I ho faig així ja que aquestes paraules no són pas pels resultats de les eleccions de diumenge, sinó pel vostre acolliment, per com ens heu rebut i ens heu atès quan us hem volgut exposar el nostre projecte. Si ha estat al carrer us heu aturat i ens heu escoltat. Us hem lliurat informació i l'heu conservat. I, certament, per a mi i pels meus companys i companyes de projecte ha estat un honor.
Quan hem fet actes al carrer o altres espais, us heu acostat per demanar-me explicacions sobre el què i el com faria, en el cas d'arribar a ser alcalde d'aquesta ciutat, el nostre Cambrils. Ens heu transmès els vostres neguits que fins i tot hem coincidit. No oblideu que també sóc un ciutadà més de Cambrils, que viu la ciutat, que la coneix, que l'estima i que lamenta, com molts, les mancances. I sempre he començat per dir que no us podia ni volia fer promeses sobre res. No disposo, l'NMC no disposa, d'una vareta màgica per resoldre els problemes. I no faig promeses sobre res que no pugui acomplir. Des del principi he dit que és molt segur que en els primers dos anys no puguem fer tot allò que a tots i totes ens agradaria. I no serà pas per manca de capacitat, serà per disponibilitat. Tothom sap que l'Ajuntament té un deute acumulat de més de 40 milions d'€ que s'han de pagar i a més, afrontar el dia a dia amb la despesa habitual en pagaments de nòmines dels empleats, les factures de les empreses de serveis,... I com m'agrada ser conseqüent i em considero responsable, repeteixo, no em puc permetre fer promeses impossibles. Sempre estareu informats de com anem avançant.
No us vull prendre més temps, però abans del meu comiat tant sols us vull demanar que reflexioneu, que mediteu amb calma i penseu en clau de ciutat, en clau de Cambrils. I penseu en quina ha de ser la vostra decisió pel proper diumenge, comptant que els resultats són per quatre anys i els beneficis han de ser per a tothom. Per tant, em permeto demanar-vos el vostre suport i el vostre vot. No us defraudaré, no tinc pas intenció de fer-ho. I no ho faré perquè la meva família viu aquí, els meus fills van a l'escola a Cambrils, i entendreu que mai faré res que pugui perjudicar-la. I a més també esteu tots i totes, la ciutadania de Cambrils que mereixeu el meu respecte i consideració. Voteu en clau de #cambrilsOK, voteu Nou Moviment Ciutadà, NMC.
Per acabar m'adreço a aquelles persones que m'han dit que no els interessa la política i no aniran a votar, amb una senzilla frase: “si vosaltres no feu la política, us la fan”. I si em permeteu us diré que la millor opció és fer sentir la nostra veu, la vostra veu.
Gràcies pel vostre temps.
Rebeu tots i totes la meva salutació més afectuosa.

Oliver Klein
Alcaldable per l'NMC