sábado, 20 de agosto de 2011

EL TREBALL POLÍTIC DEL NMC A CAMBRILS


Nota de Premsa del NMC d'Agost del 2011

Fa aproximadament dos mesos que els tres regidors del Nou Moviment Ciutadà (NMC), recolzats per la nova executiva de l’organització, la seva assemblea i els seus simpatitzants, treballem per un Cambrils millor. Precisament ens ha tocat viure una època de crisi profunda, tant en el terreny social com en l’econòmic, i la política no n’ha quedat pas al marge sinó que més aviat ha estat assenyalada amb el dit per no haver estat a l’alçada de les circumstàncies.

En conseqüència, la nostra proposta per la ciutadania passa per no copiar els models existents, que ens porten a l’afecció més absoluta, tot buscant noves vies i maneres de fer. Volem convertir-nos doncs en una opció nova i és així que ens donarem a conèixer poc a poc amb la nostra actuació. En aquest sentit és que hem decidit realitzar una oposició constructiva fins al dia present; perquè és avui més que mai que es necessiten els suficients consensos per tirar endavant les decisions més encertades.

Efectivament, no som part del govern actual de la ciutat, però cal dir que sí que en tenim la vocació, entre altres coses perquè creiem representar allò de nou que cal per afrontar els reptes de futur que entreveiem. No som tampoc dels que s’instal.len en la crítica estèril ni ens en alegrem gens quan alguna cosa va malament pels interessos dels cambrilencs. El nostre objectiu principal resulta d’anteposar moltes vegades el benestar públic al propi interès particular. Sempre volem i busquem sumar.

D’aquesta manera és que sabem que la bona fórmula per dur a terme la gestió de la ciutat endavant s’escau en ajudar-se constantment de l’opinió dels veïns, tot fomentant una autèntica participació ciutadana; sense creure’s amb una veritat absoluta o caient en l’error d’apriorismes innecessaris; intentant governar per tota la població i no pas caure en el parany de beneficiar els afins, uns sectors o barris concrets; exigint-nos més que a ningú a nosaltres mateixos com a representants que som escollits amb la responsabilitat que això comporta; administrant els diners dels contribuents tot sabent que cal ser més eficients, eficaços i sense malbaratar recursos que són escassos. Tot és en les nostres pròpies mans dels que administrem Cambrils i no podem exigir de cap manera més als seus ciutadans, ans tot el contrari els hi hem de respectar totes les assegurances socials i beneficis guanyats amb el temps.

Hi ha qui dirà de ben segur que tot el que aquí comentem és ideal i no es pot dur a terme; segurament serà perquè ells no poden, no saben o no volen: nosaltres creiem que sí que és possible fer-ho millor, evidentment, d’una altra manera, lluny dels personalismes i partidismes de tota la vida. Per aquest motiu hi som, i amb paciència voldrem donar a conèixer les nostres tesis i desenvolupar-les.


Oliver Klein Bosquet, Portaveu del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils

domingo, 14 de agosto de 2011

VETLLADA ESTIU 2011


3 d'Agost del 2011

"A l'Oliver Klein i la seva excel.lent esposa en una vetllada agradabilíssima. Cordialment".

(Claudi Fuster, Autor de La volta a l'escola en vuitanta mons)

"Oliver: la nit..., la nit... La nit és llarga..., la nit... Crec que és el millor de l'home i la dona (políticament correcte). Vull que sàpigues que solsament l'amor em mou. Amic".

(Carles Cugat, Arquitecte del Camp)